Schoolregels

Bij aan- en binnenkomst
De kinderen mogen op de fiets naar school komen en plaatsen hun fietsen in de daarvoor bestemde fietsrekken. De deuren gaan om 8.20 uur open. Elke bouw heeft zijn eigen deur. Loop met uw kind door de goede deur naar binnen. De aanvangstijden van alle groepen zijn 8.30 uur. Als de schuifwanden van de groepen dicht gaan is dit het teken dat we beginnen met de lessen. In de groepen 1 en 2 kunt u tot 8.30 uur een werkje doen of een boekje lezen met uw kind in de klas.

Ziek en afmelden
Ziek en/of afmelden graag voor half negen; als wij geen telefoontje krijgen gaan we na een half uur uit voorzorg zelf bellen.

Ophalen
Bij het ophalen kunt u buiten bij de betreffende uitgang wachten. De leerkrachten van de groepen 1 tot en met 4 komen dan met de kinderen naar buiten. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 komen zelf naar buiten. Gaarne niet fietsen op het plein.

Fruit eten en overblijven, gezond en lekker
Tijdens de fruitpauze eten de kinderen in de klas. Ze mogen een boterham en/of fruit en iets te drinken meenemen, geen priklimonade. Voor het overblijven nemen de kinderen een lunchpakket mee. Dit mag bestaan uit: brood, fruit, een zuiveltoetje en een kleinigheidje, zoals een ontbijtkoekje. Geef uw kind een lekker gezond lunchpakket mee. Geef uw kind niet teveel eten mee, in ieder geval niet meer dan uw kind gewend is thuis te eten. Via www.campinaopschool.nl kunt u uw kind opgeven voor schoolmelk.

Gymnastiek en zwemmen
De kinderen van de groepen 1/2 krijgen een tasje voor hun gymspullen aan de kapstok. Zorg voor schoentjes met klittenband of elastieksluiting en in de groepen 3 tot en met 8 voor gymschoenen. In groep 3 tot en met 8 douchen de kinderen na de gym tenzij de gymles aan het eind van de dag valt. Dan mogen de kinderen thuis douchen. Geef altijd een handdoek mee en eventueel slippers in geval van voetschimmel. Geef een briefje (met reden) mee als uw kind niet mee mag gymmen, zwemmen of douchen.

Roken
Wij zijn een rookvrije school. Op ons schoolplein mag dan ook niet gerookt worden.