Het team

De Anne Frankschool werkt met een team van professionals. Hieronder treft u het team met een korte persoonlijke introductie.

ANN_2712 x19

Mijn naam is Hessel Luesink.
Sinds schooljaar 2015/2016 ben ik de directeur van de Anne Frankschool.

Ik woon in Zutphen samen met mijn vrouw Ulrike, zoon Tristan en mijn dochter Puck. Naast mijn werk en gezin besteed ik graag tijd aan motorrijden, reizen en koken.

Ik verheug mij erg op de samenwerking met de collega’s, ouders en kinderen van de Anne Frankschool. Plezier in leren vind ik erg belangrijk. Wij hopen er samen een onvergetelijke tijd van te maken waarin wij ons uiterste best doen om “eruit te halen wat erin zit”.

Als directeur van de Anne Frankschool vind ik contact met de ouders erg belangrijk. In principe ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op school aanwezig en staat de deur voor u open. Mocht ik op dat moment niet beschikbaar zijn dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Directeur

Mijn naam is Esther Stroobach,

In februari 2016 ben ik gestart als intern begeleider op de Anne Frankschool. Nadat ik in Zwolle als invalleerkracht heb gewerkt ben ik in 2002 in Arnhem op de Burgemeester de Monchyschool gaan werken. Toen ik hoorde dat er in Schuytgraaf een nieuwe school opgestart werd, greep ik mijn kans en solliciteerde ik daar. Vanaf 2004 heb ik op De Schatgraaf in de wijk Schuytgraaf gewerkt, eerst als leerkracht en vanaf 2007 ook als intern begeleider. Ik heb ervan genoten De Schatgraaf te zien groeien en mee te werken aan de ontwikkeling van de school. Na elf jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier op de Anne Frankschool gevonden.

Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorgstructuur op onze school. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag. Als u kennis wilt maken of vragen heeft, bent u van harte welkom.

Ik woon met mijn gezin in Velp. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin of ga ik hardlopen.

Intern Begeleider

Mijn naam is Carolien Salari,

Ik werk als Schoolopleider op verschillende scholen in Arnhem waaronder ook één dag per week op de Anne Frankschool.  Daarnaast geef ik les op de Pieter Brueghelschool in groep 7/8.

Als Schoolopleider begeleid ik de studenten die stage lopen op onze school. Ik ga op klassenbezoek om lessen te observeren, ik begeleid het onderzoek dat studenten doen (in samenwerking met het team) en ik voer coachingsgesprekken met studenten en mentoren.

Ik vind dat ik de leukste baan heb die ik me kan wensen, want ik werk met jonge kinderen, studenten en met collega’s (leerkrachten). Dit is een fijne afwisseling.  Daarnaast kom ik regelmatig in de klassen en zie ik zoveel mooie dingen gebeuren. Geen dag is hetzelfde en het is mooi om te zien dat iedereen op school van en met elkaar leert.

In mijn vrije tijd kook ik graag voor vrienden en familie, hou ik van gezellig kletsen en leuke uitjes organiseren. Mijn grootste passie is het maken van verre reizen, wat ik dan ook regelmatig doe.

Mijn naam is Bob van den Berg

Sinds dit jaar ben ik werkzaam op de Anne Frankschool. Vorig jaar november ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. In 2002 ben ik in Arnhem komen wonen en ik woon er nog met heel veel plezier. Daarvoor heb ik altijd in Tanzania gewoond.

Afgelopen vakantie ben ik voor het eerst in 15 jaar weer terug naar Tanzania gegaan. Ik heb gelopen door de Usambara met mijn vriendin, zus, zwager en neefje en heb natuurlijk ook genoten van het strand. Tijdens de vakantie heb ik een mail gekregen met de vraag of ik het team wilde komen versterken. Natuurlijk heb ik hier positief op gereageerd.
In mijn dagelijkse leven ben ik naast lesgeven graag bezig met sportieve activiteiten. Het liefst ben ik buiten op het veld rugby aan het spelen, of binnen rugby aan het kijken. Ik lees, game en sport veel in mijn vrije tijd.

Op school zal ik op de maandag en dinsdag te vinden zijn in groep 5, en op de donderdag en vrijdag in groep 7.

Mijn naam is Anke van de Looi

Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn op een andere school binnen de Basis start in dit schooljaar op de Anne Frankschool.

Ik ben komend schooljaar samen met Anne-Christine de leerkracht van groep 3. Ik heb hier erg veel zin in! Het geeft mij veel energie omdat kinderen in groep 3 een grote ontwikkeling doormaken op taal en leesgebied.

Naast mijn PABO heb ik ook nog Orthopedagogiek gestudeerd. Ik vind het belangrijk een prettig en veilig klimaat in de klas te creëren zodat kinderen het beste tot leren komen.

Ik woon samen met mijn partner Walter en we hebben twee lieve dochters. Eveline is 6 jaar oud en Hilde is bijna 4 jaar.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, het liefst in de bergen. Met mooi weer werk ik met plezier in de tuin. Ook hou ik van koken en lekker eten.

Mijn naam is Maaike Houweling.

Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam op de Anne Frankschool. Ik werk op dinsdag in groep 3 en op donderdag en vrijdag in groep 4. Na acht jaar bij de politie te hebben gewerkt, ben ik in 2009 in het basisonderwijs aan de slag gegaan. Ik heb op verschillende scholen van Stichting de Basis gewerkt, waarvan de laatste jaren op IKC De Werf in Arnhem.

Ik woon in Arnhem met mijn vriend en drie kinderen, Sam (9 jaar), Isa (6 jaar), en Roos (3 jaar). In mijn vrije tijd speel ik graag een potje badminton en loop ik regelmatig hard. Spelletjes spelen vind ik ook erg leuk! Ik heb erg veel zin om op de Anne Frankschool aan het werk te gaan, waar ik zelf ook met veel plezier acht jaar lang op heb gezeten.

Mijn naam is Klaske Kappert.

Sinds 1972 werk ik als leerkracht in Arnhem. Ik ben begonnen als kleuterleidster op de Klimop in Malburgen-West. In 1981 ben ik daar gestopt in verband met mijn zwangerschapsverlof. Parttimebanen bestonden toen nog niet in het onderwijs dus het was einde oefening. In 1989 heb ik de draad weer opgepakt en ben toen begonnen in het basisonderwijs. De kleuterschool bestond niet meer dus na een nascholingscursus werd er van ons verwacht dat we in alle groepen konden lesgeven. Na een jaartje invalwerk ben ik op de Anne Frankschool terecht gekomen. Ik ben daar toen met veel plezier en energie aan de slag gegaan en ik doe dit nog steeds.

Thorben neemt één keer in de week op maandag mijn taak over, dit in verband met mijn Bapo-verlof. Bapo staat voor Bevordering ArbeidsParticipatie Ouderen. Deze regeling is in het leven geroepen om uitval van oudere onderwijsgevenden te voorkomen en vanaf je 52ste verjaardag mag je hiervan gebruik maken.

Mijn naam is Jeroen Verhoeven.

Ik zet mij voor de Anne Frankschool in als locatieleider, ICT-coördinator, Lid van de personeelsgeleding van de MR en leerkracht van groep 8. Naast deze taken ben ik de rekenspecialist van de Anne Frankschool. Ik werk met veel plezier op de Anne Frankschool op maandag en woensdag tot en met vrijdag.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Saskia en heb ik drie kinderen Luuk (14 jaar) Isa (12 jaar) en Katie (9 jaar). Wielrennen is een grote hobby van mij. Ook het werk in de tuin vind ik een ontspannen bezigheid.

Rekenspecialist

Mijn naam is Mette Meijer.
Vanaf dit schooljaar ben ik de nieuwe leerkracht in groep 8. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag. Sinds 1998 werk ik in het onderwijs waarvan de laatste 13 jaar op de Monchyschool in Arnhem. Hier heb ik lesgegeven aan de groepen 4 t/m 7 en de rekenopleiding gevolgd. In al die jaren heb ik altijd veel plezier gehad in het voor de klas staan en de dagelijkse omgang met veel verschillende kinderen. Ieder kind is uniek en volgt zijn eigen ontwikkeling. Als leerkracht is het mijn uitdaging hen zo veel mogelijk te stimuleren. En als ik ze dan echt zie groeien, in hun leertraject en in hun persoonlijke ontwikkeling, dan kan ik daar nog steeds ontzettend van genieten. Dit plezier ga ik ongetwijfeld met de kinderen van de Anne Frank school ook beleven.

Ik woon in Elst met mijn man Henk Jan en 3 kinderen, Jorrik (10 jaar), Ylva (8 jaar), en Sten (6 jaar). Op de zaterdagen sta ik vaak langs de lijn bij het voetbalveld als supporter of als coach bij hockey. Zien jullie mij er niet staan dan ben ik lekker in huis aan het rommelen, een spelletje aan het spelen, weekendje weg of gezellig bij iemand op visite.

info volgt

Mijn naam is Nienke Schuurman.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. In 2009 ben ik op de Anne Frankschool gekomen.

Wanneer ik niet werk, besteed ik mijn tijd graag aan leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en familie, wandel/fiets/sport ik graag, duik ik op de bank met een goed boek, of probeer ik de sterren van de hemel te koken. Dat lukt soms. :-)

Verder ga ik er graag op uit; de vakanties die het ‘leerkracht zijn’ biedt, besteed ik graag aan weekendjes weg (sinds kort met onze camper!), stedentrips in binnen- of buitenland of lekkere vakanties naar de zon!

Mijn naam is Miranda Verstege.
Vanaf dit schooljaar sta ik op de donderdag en vrijdag in groep 4! Op de woensdag heb ik nog een dagje groep 1/2. Heel leuk dat ik een aantal kinderen (en ouders) die ik bij de kleuters in de klas  heb gehad nu weer terug zie in groep 4!

Sinds 1988 werk ik in het onderwijs. Eerst als onderwijsassistente, maar nadat ik de PABO in de avonduren heb gevolgd, als leerkracht. De eerste jaren werkte ik bij de Prof. Dr. R. Casimirschool, een school voor in ontwikkeling bedreigde kleuters, later ‘de Piramide’! Vanaf 2000 bij de Anne Frankschool.

Ik mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden weekendjes weg te gaan, lekker uit eten of gewoon gezellig een potje kaarten.

Mijn naam is Annemiek.

Ik ben Annemiek van Hemert, de leerkracht van 1/2A.

Ik heb 20 jaar in het speciaal-onderwijs gewerkt, daarna ben ik overgestapt naar het reguliere onderwijs, op de Heijenoordschool waar ik 12 jaar leerkracht in een kleutergroep ben geweest.

De leeftijdsfase van 4-6 (7) blijft boeiend, omdat kinderen in deze periode een grote persoonlijke ontwikkeling doormaken.

Kinderen blijven me verrassen door de vaak inventieve, ondernemende, soms ingewikkelde manier waarop ze proberen een eigen plek in hun wereld te bemachtigen.

Als leerkracht en als lid van een team, kan ik hen daarin begeleiden en veilige, uitdagende en ondersteunende routes aanbieden.

Het blijft een prachtig vak ,waarin ik heel graag samenwerk met ouders.

Ik leef samen met Bert en we hebben 2 dochters van 26 en 28, beiden afgestudeerd.

Mijn naam is Esther Bruil.

Sinds april 1999 ben ik werkzaam in het Arnhemse basisonderwijs. Na 2 jaar op verschillende scholen gewerkt te hebben kwam ik in januari 2001 op de Anne Frankschool, en nog steeds werk ik hier met heel veel plezier. Komend schooljaar ben ik op maandag in groep 6, op dinsdag in groep 5 en op woensdag bij de kleuters te vinden. Zelf ben ik ook weer de schoolbanken in gedoken en heb de master Special Educational Needs gevolgd; specialisme gedrag. In het dagelijks leven woon ik samen met Marc en ben ik mama van twee lieve kindjes Sanne (1) en Thomas (0). We genieten met elkaar van gezelligheid met vrienden en familie, wandelen, of samen een avondje uit.

Gedragsspecialist

Mijn naam is Viatrix Potters.

Ik werk sinds 2015 met veel plezier op de Anne Frank school. Daarvoor heb ik op verschillende andere scholen van De basis gewerkt.

Ik werk graag in het onderwijs omdat ik denk dat goed onderwijs een kind kan helpen om zich vrij en zelfstandig en verantwoordelijk te voelen. Ik wil de kinderen graag leren dat ze niet bang hoeven te zijn maar dat ze hun eigen keuzes mogen maken in het leven. Daarvoor is het wel handig als je zo goed mogelijk kan lezen en schrijven en rekenen. Daarvoor is het ook handig als je weet hoe je moet samenwerken en welk (creatief) talent echt bij jou hoort. Dat kan je deels op school leren, denk ik.

Ik woon in Arnhem samen met mijn partner en onze dochter Zippora. We gaan heel graag samen op reis, met een voorkeur voor lange kampeerreizen naar het noorden: Schotland, Scandinavië, Canada, Ierland. Als er maar rotsen zijn bij de zee en schapen op de hei. Ik dans flamenco. Ik kook graag, ik lees veel, we gaan regelmatig naar de bioscoop of de schouwburg. We spelen veel spelletjes, Doolhof en Monopoly met Zippora en Kolonisten van Catan met vrienden. Ik hou ook van luie avonden met een film en chips op de bank.

 

Gedragsspecialist

info volgt

Taal-/leesdeskundige

info volgt

Mijn naam is Wendy Nijhof.

Ik werk sinds 2002 op de Anne Frankschool. Ik ben jaren leerkracht geweest van groep 1 en 2 en ben daarna drie jaar met veel plezier werkzaam geweest in groep 5. Momenteel heb ik drie dagen per week een kleutergroep en het spontane en onbevangen gedrag van deze jonge kinderen spreekt mij erg aan. Kleuters zijn erg leergierig en dit maakt het prettig om ze nieuwe leerstof aan te bieden.

Ik heb in november (2013) mijn Master SEN (Special Educational Needs) “specialist gedrag” afgerond en heb hier erg veel van geleerd. Ik hoop de komende jaren de opgedane kennis in de praktijk te kunnen toepassen.

Ik woon samen met mijn vriend Sander en mijn dochter Roos in de mooie Achterhoek. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden op onze boerderij, waar nog veel nog veel aan gerestaureerd moet worden. Naast het klussen ben ik actief bezig met het rijden van onze twee paarden en verzorgen van alle andere dieren. Verder maak ik (zang/gitaar) deel uit van een bluegrass band waarmee we regelmatig op het podium staan.

Gedragsspecialist

Mijn naam is Ron,

ik ben 55 jaar en werkzaam bij De BasisFluvius als conciërge sinds 2008.

Ik werk op de Anne Frankschool sinds 2015 op de dinsdag, woensdagochtend en donderdagmiddag.

Verder werk ik ook op de Burgemeester Monchyschool op de maandag, woensdagmiddag en donderdagochtend.

Mijn naam is Rob Steinbuch.
Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse hygiëne op school. Ik doe mijn werk met veel plezier en zorg dat de leerkrachten opgeruimd de dag kunnen beginnen.