Wethouder bezoekt de Anne Frankschool

Afgelopen dinsdag is de Anne Frank School bezocht door wethouder Martijn Leisink en Wijkregisseur Lisette Heij Samen met bestuursleden van het Wijkplatform waren zij voor een informatief wijkgesprek aanwezig op de Anne Frank School. Martijn, zoals hij zichzelf voorstelde, wilde graag geïnformeerd worden over het reilen en zeilen van de Anne Frank School in de wijk De Laar- Oost.

Een uitgelezen kans voor het Anne Frank Parlement om een aantal belangrijke onderwerpen, onder de aandacht te brengen van de wethouder. Vol bewondering en aandacht heeft Martijn geluisterd en gesproken over onderwerpen als veiligheid om school, hondenpoep in de wijk, het wijkopruimteam, het thema pesten en is er gesproken waarom de kinderen trots zijn op de Anne Frank School.

Ook hadden de kinderen een aantal puzzels voor Martijn gemaakt. Martijn houdt hiervan wisten ze. Na een geamuseerd anderhalf uur was het tijd voor Martijn om weer op te stappen. Als tegenprestatie voor het goede en informatieve gesprek zal hij persoonlijk de kinderen de oplossing van de aangeboden puzzels per brief sturen en tevens een aantal door hem bedachte puzzels meesturen. Als klap op de vuurpijl heeft Martijn het Anne Frank Parlement uitgenodigd voor een debat in de raadzaal van het Gemeentehuis.
Hoe super is dat!