Nieuwsbrief

CITO eindtoets

Deze week hebben de leerlingen van groep 8 de digitale CITO eindtoets gemaakt. Dit jaar voor het eerst digitaal. Voor de leerlingen betekende dit allemaal op een lap-top de toets maken. Ze hebben het als erg prettig en rustig ervaren. Wij zijn heel benieuwd naar de uitslag.

Carnaval

We zijn dit jaar met een fleurige optocht door het park en de wijk getrokken. Heel veel ouders langs de kant, de mooiste verkleedkleren, kortom: een kleurig begin van de vakantie.

Handbal

Het Anne Frankteam (leerlingen) is afgelopen woensdag als eerste geëindigd op het handbal toernooi van Arnhem zuid. Weer een beker erbij. Proficiat!

Project

Op dinsdag 11 maart openen we het project ‘de Middeleeuwen’. Op 28 maart vindt de afsluiting plaats waar alle ouders voor uitgenodigd worden.

Ondergoed

Er is een groot tekort aan meisjes onderbroeken bij de kleuters. Wie helpt ons hieraan??

Inloopochtend en thema avond

Op 17 maart hebben we weer een inloopochtend waarbij u van 8.30 -9.15 een kijkje in de klas van uw kind kunt nemen.

Op 20 maart nodigen we u uit voor een Thema avond. We kiezen voor een opvoedkundig onderwerp. U krijgt hierover nog nadere informatie.

Basketbal

Meidendag Basketbal is HOT !

Zit je nog niet op basketbal ? Hoe kan dat nou !? Kom dan snel en doe mee !

Donderdag 6 maart is er speciaal voor meisjes van de basisschool een kennismakingsdag. Alle meisjes in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Steeds meer meiden vinden de weg naar basketbal. Inmiddels zijn er ongeveer 70 meisjes die basketballen bij basketbal vereniging Arnhem Eagles. Tijdens de kennismakingsdag worden er verschillende basketbaltechnieken aangeleerd. Er worden groepen gemaakt waarbij iedereen tot zijn recht komt.

Neem ook je vriendin mee ! Kun je die dag niet en wil je toch basketballen, neem dan contact op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Donderdag 6 maart

16.45 uur tot 18.00 uur
Sporthal De Laar, Brabantweg 115
Arnhem-Zuid

Deelname € 2,-

Aanmelden

Aanmelden kan via frank.van.druyten@arnhemeagles.nl of 06 – 1829 7987

Check ook eens: www.arnhemeagles.nl

 

Tot ziens in de Sporthal !

Agenda
Di 11 mrt: Weer naar school
Let op: maandag 10 mrt zijn de kinderen nog VRIJ.
Opening project
17 mrt Inloopochtend
20 mrt Thema avond
28 mrt Afsluiting project

Allemaal een hele prettige vakantie, al dan niet carnaval vierend.

Tot dinsdag 11 maart!