Nieuwsbrief

CITO voorlichting
Als aanvulling op het rapport van uw kind

treft u in de bijlage informatie aan betreffende de CITO-lvs (leerlingvolgsysteem)toetsen en normering. De normering van het CITO is namelijk veranderd waardoor de resultaten van uw kind anders uit kunnen vallen dan voorheen het geval was.

Ook is een folder bijgevoegd met algemene informatie over het leerlingvolgsysteem.

De bijlagen zijn reeds via de mail verzonden naar alle ouders. Indien u alsnog een exemplaar wenst kunt u deze via de mail aanvragen. jeroen@annefrankschool.org

Schoolfruit
Aankomende week is er voor de het laatst schoolfruit. Denkt u eraan om vanaf 17 februari uw kind zelf weer elke dag groente of fruit mee te geven. In het afgelopen jaar hebben de kinderen geleerd verschillende soorten fruit en groente te eten. We willen deze “gezonde gewoonte” graag voortzetten. Ook tijdens de lunch zien wij graag “gezonde trommels”.

Kinder EHBO
Op donderdag 20 februari kunt u GRATIS de beginselen van kinder -EHBO in het Startblok volgen. De aanvang is 8.30 uur in de aula.

Ouderochtend
Op dinsdag 18 februari hebben we weer een ouderochtend waarbij u onder leiding van Julia met andere ouders van gedachten kunt wisselen over een bepaald onderwerp. We stellen deze ochtend het onderwerp ‘Straffen en belonen’ centraal en willen, als we daar aan toe komen, het huiswerk evalueren.

We starten om 8.30 / 8.40 uur.

Conciërge
Vanaf vorige week hebt u op maandag, vrijdag en om de week op donderdag een nieuw gezicht binnen de school kunnen zien. Het is Marcel Peters. Hij re-integreert als conciërge op de Anne Frankschool en op de Jeroen Boschschool. Het is helaas maar voor een bepaalde tijd. Wij wensen hem een hele prettige tijd toe op de Anne Frankschool.

Kinderpodium
Op vrijdag 14 februari hebben we een kinderpodium. Alle ouders, opa’s en oma’s van de kinderen van de groepen 1-2B, 3, 5-6 en 7 zijn van harte welkom.

We starten om 11.30 uur in de aula. Het thema past binnen het kader van

Valentijnsdag: ‘Alles is liefde’.

Voorleeswedstrijd
Quinta Hulshof uit groep 7 is gisteren als tweede geëindigd bij de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek. Geweldig!

Disc-drive
Wie van u is in het bezit van een externe disc- drive met USB aansluiting? Wij zouden deze heel graag willen lenen.

Agenda
14-02 viering
17-02 eigen fruit mee
18-02 ouderochtend