Nieuwsbrief

Donderdag 28 juni was de laatste MR van het schooljaar. Tijdens deze bijeenkomst is de MR geïnformeerd over de inhoud van fusiebulletin 2. Daarnaast heeft de directie het schooljaarplan en het schooljaarverslag gepresenteerd. De MR stemt in met de inhoud van deze plannen. Deze plannen liggen bij de directie ter inzage.

Feestweek

De afgelopen week was het weer feest op de Anne Frankschool. De Grote Rekendag, de OR-dag met het thema Jungle, de musical en Anne Frank Got Talent waren weer een groot succes. De kinderen, teamleden en ouders hebben genoten en wij bedanken de OR voor de organisatie. Het was weer fantastisch.

Jaarkalender voor ouders

U ontvangt volgende week via de mail de jaarkalender voor ouders. De kalender ligt nu nog bij de ontwerper. In de eerste schoolweek ontvangt u de papieren versie van de jaarkalender.

In de kalender staan alle belangrijke data voor het nieuwe schooljaar zoals de studiedagen, inloopochtenden, project en, verslagavonden enz.

In de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar ontvangt u de papieren versie van de jaarkalender.

 

Op deze dagen zijn de kinderen vrij. Het team heeft dan studiedag

Maandag 4 februari

Vrijdag 15 februari

Maandag 11 maart

Woensdag 5 juni

Back to schoolparty

Het lijkt nog heel ver weg, maar in de derde week van het nieuwe schooljaar zal er wederom  een groot feest op het plein worden georganiseerd. Op vrijdagavond 7 september  gaan wij de vakantiesfeer herbeleven op het schoolplein, wij gaan BBQ-en, er is muziek, spelletjes, springkussens en een hoop gezelligheid.

Het hele gezin is uitgenodigd om deze avond met ons mee te maken. Zet deze dag alvast in de agenda, wij hopen u dan allemaal te zien en u ontvangt na de vakantie meer informatie.

 Speerpunten nieuw schooljaar

De school verdiept zich elk jaar in nieuwe speerpunten. Volgend schooljaar gaan wij ons richten op de volgende zaken:

Onze speerpunten voor het schooljaar 2018-2019

1. Versterken van ons woordenschatonderwijs

2. Verdiepen in coöperatief leren binnen het
onderwijs van de Anne Frankschool

3. Fusie met de Toermalijn

Leuke vakantiefoto´s meenemen naar school

Jullie hebben allemaal leuke dingen gedaan in de vakantie;  zwemmen, naar Jeugdland, naar de camping, naar opa en oma of lekker bbq-en in de tuin.

Wij willen aan alle leerlingen en ouders  vragen om een  foto mee te nemen van leuke gebeurtenissen  in de vakantie. De leukste foto nemen jullie in de eerste schoolweek mee naar school. De foto plakken wij op een gekleurd papier en hangen wij op in de school. Jullie zetten onder de foto een “onderschrift”. Dit kan zijn waar de foto is genomen en wat jullie deden.

Wij zijn erg benieuwd!

Groep 8 terug naar de Anne Frank

Groep 8 is volgend schooljaar niet meer in het lokaal van de Laarhorst. Wij zijn hier erg blij mee. Groep 5 zal plaatsnemen in het lokaal naast groep 3. Hier zat eerder een kleutergroep. Het lokaal wordt aangepast voor groep 5.

Jeugdland.

De INSTUIF komt! Er is voor iedereen van 4 t/m 12 jaar wel wat leuks te doen. Je kunt hutten bouwen en deze net zo mooi maken als je zelf wilt. Als hij klaar is, kun je er lekker mee en in spelen. In de creatieve werkplaats kun je knutselen en schminken en wil je toneelspelen dan kan dat in het theater.

Bij warm weer zijn er leuke waterspelen.

Tussen de middag kun je bij ons blijven eten als je je brood meeneemt. Doe oude kleren aan en neem een hamer mee als je die hebt. Je hoeft niet perse een hele week te komen, een dag of een aantal dagen mag ook.

Kaarten zijn op het terrein te koop vanaf een half uur voor aanvang. Bij het afbreken op vrijdag is afbreek-hulp van harte welkom. Ben je 8 jaar of ouder dan mag je mee helpen bij het afbreken op de laatste dag en verdien je € 5,00.

De Laar

Waar                   Venlosingel bij de sporthal

Hoe                     Buslijn 2, halte Maastrichtsingel

Wanneer            9 t/m 12 juli

Aanvang              10.00 – 16.00 uur

Entree                € 5,00 per dag, met Gelrepasnr 87   € 1,00 € 17,50 per week, met
Gelrepasnr 88   € 4,00

 

Gym dinsdag door vakdocent
Elke dinsdag krijgen alle kinderen van de Anne Frankschool gym van onze vakdocent Kirsten. Inmiddels al een jaar verbonden aan de Anne Frankschool en een bekend gezicht voor onze kinderen.

Met korting naar de LION KING

Hakuna Matata, Hakuna Matata!

Heb jij Disney´s the Lion King al gezien? Kom met korting deze prachtige musical zien met Ayana (groep 8) in de rol van jonge Nala, vriendin van Simba. Waar? In het Circustheater in Scheveningen.

Ayana speelt dit jaar (2018) weer in deze vrolijke en ontroerende musical op:

Dinsdag 3 juli                     20.00 uur

Dinsdag 24 juli                  20.00 uur

Zondag 29 juli                   12.00 uur en 16.00 uur

Zaterdag 4 augustus      15.00 uur en 19.30 uur

Woensdag 15 augustus                20.00 uur

Vrijdag 17 augustus        20.00 uur

Woensdag 22 augustus                20.00 uur

Donderdag 30 augustus 20.00 uur

Nu zomervoordeel!

Op dit moment zijn er diverse kortingsacties voor de Lion King kaartjes via Internet te vinden. Via de Lion King website kun je nu  ook 50% korting krijgen voor geselecteerde dagen. De prijzen zijn in deze maanden ook een stuk voordeliger!

De volgende kortingsacties zijn er mogelijk via de cast. 50% korting op last minute Lion King kaartjes (geldig op de dagen dat Ayana speelt);

Check eerst de beschikbaarheid en de prijzen voor de gewenste datum via ticketwebsite van de Lion King:www.stage-entertainment.nl of www.eventim.nl (via plattegrond). De 50% kortingskaartjes zijn alleen op de dag zelf te koop aan de Circus theaterkassa in Scheveningen, dit met castlid (Joan) erbij. Joan kan ook de kaartjes eerder op die dag voor jullie halen. De beschikbaarheid is op dit moment goed, op laatste moment kaartje kopen en naast elkaar zitten kan zeker. Een backstage ontmoeting met jonge Nala en Simba is ook mogelijk voor jullie. Voor meer informatie en of afstemming kun je (5 dagen van tevoren) smsen, bellen of whatsappen naar 06 10 28 23 85 (Joan).

 

Wil je de kaartjes liever vooraf bestellen, dat kan maar dan geldt er minder korting, namelijk 25% korting (over de genoemde prijs op de website van the Lion King).

 

De 25% of 50% korting via de cast is alleen voor de leerlingen, ouders en personeel van de Anne Frankschool! Aub dit bericht niet delen op social media.

Ayana speelt waarschijnlijk tot november 2018 in Disney´s the Lion King. Tegen die tijd zijn haar 24 speelbeurten op. Nieuwe speeldata van Ayana zal via de mededelingenborden bij de (hoofd)ingang en of de nieuwsbrief van de Annefrankschool worden bekend gemaakt.

Groetjes Joan (moeder van Ayana)

Belangrijke data:

20 augustus eerste schooldag
07 september 2018 Back to schoolparty

Het team van de Anne Frankschool wenst u een prettige zomervakantie en tot 20 augustus 2018