Nieuwsbrief

Nieuwe collega´s

Dit jaar verwelkomen we een aantal nieuwe collega´s. Juf Anke in groep 3, Juf Maaike in groep 4, meester Bob in groep 5 en 7 en een nieuwe gymjuf. Kirsten Schaapman. Zij stelt zicht voor:

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Kirsten Schaapman en ik ben vakdocent bewegingsonderwijs. Vanaf dit schooljaar zal ik groepen 3 t/m 8 de lessen bewegingsonderwijs gaan geven op de vrijdag ochtend. Heeft u vragen of wilt u een keer wat meer informatie betreft sport, kom dan gerust bij mij langs op de vrijdag.

MijnSchoolinfo

Het schooljaar is weer in volle gang. De groepen zijn doorgeschoven en een aantal nieuwe kinderen en zijn verwelkomd. Het is van belang dat alle gegevens in MijnSchoolinfo kloppen. Wilt u controleren of uw gegevens nog kloppen en mogelijk aanvullen met adres en telefoonnummer. Er is ook een optie om een telefoonnummer als noodnummer op te geven. Bij vragen kunt u mailen naar jeroen@annefrankschool.org.

Ondersteunen website?

Wij zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van WordPress en het leuk vindt  om ons te ondersteunen bij onze website. Wij horen graag van u. jeroen@annefrankschool.org

Inloop Kleuters

We hebben gemerkt dat het bij de kleutergroepen tijdens de inloop enigszins vol en druk is in de groep. Om de inloop rustiger te laten verlopen vragen wij u om deze tijd te gebruiken om samen met uw kind een boekje te gaan lezen op hun stoel. Wanneer u iets belangrijks te melden heeft, wilt u dit dan in het schriftje in de klas schrijven? Denk hierbij aan een bezoek naar de tandarts, opgehaald worden door opa/oma, enzovoort.

Alvast bedankt!

Week van de pauzehap 25 september

Als gezonde start van het schooljaar biedt Ik eet het beter het lesprogramma Week van de Pauzehap voor groep 5 t/m 8: vijf dagen met filmpjes, opdrachten en gezonde tussendoortjes voor de hele groep. Leerlingen ervaren met elkaar hoe lekker zo’n gezonde pauzehap kan zijn!

Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen de kinderen een gezonde pauzehap van de leerkracht. Hieronder ziet u welke tussendoortjes we geleverd krijgen.

Het pakket bestaat uit muesli-notenbrood met margarine (voor de pauzehap van dinsdag), druiven en blauwe bessen (voor woensdag) en komkommer met 100% pindakaas (als pauzehap op donderdag).

Nieuwe leerlingen in de leerlingenraad

Afgelopen week zijn de sollicitatiegesprekken gevoerd voor het Anne Frankparlement. Meer dan 30 kinderen hebben zich aangemeld en hebben gesprekken gevoerd met de jury, bestaande uit directeur Hessel Luesink en oud-parlementsleden Attila en Zoë uit groep 7 en 8. De jury vindt dat alle kinderen die hebben gesolliciteerd winnaars zijn vanwege hun durf. De keuze was verschrikkelijk moeilijk, maar de volgende kinderen zijn uiteindelijk gekozen:

Groep 5a Tessa en reservelid Michelle

Groep 5B Emilio en reservelid Hayat

Groep 6 Lynn en reservelid Kim

Groep 7 Joep en reservelid Mustafa

Groep 8 Carmen en reservelid Amine

Back to school party

In de derde week van het nieuwe schooljaar zal er wederom  een groot feest op het plein worden georganiseerd. Op vrijdagavond 15 september  gaan wij de vakantiesfeer herbeleven op het schoolplein, wij gaan BBQ-en, er is muziek, spelletjes, springkussens en een hoop gezelligheid.

Het hele gezin is uitgenodigd om deze avond met ons mee te maken. Zet deze dag alvast in de agenda, wij hopen u dan allemaal te zien. 

Data studiedagen schooljaar 2017/2018

Er zijn wat vragen over de studiedagen van dit schooljaar. Hieronder nogmaals alle studiedagen op een rijtje:

Vrijdag 29 september 2017

Vrijdag 2 februari 2018

Dinsdag 3 april 2018

Woensdag 6 juni 2018

Maandag 18 juni 2018