Nieuwsbrief

Carnaval

Op de laatste vrijdag voor de vakantie, 5 februari,  mogen de kinderen verkleed op school komen. Wel thuis al verkleden, niet op school. In verband met de schoonmaak mogen er geen confetti, spuitbus-serpentines en aanverwante ‘leutmaterialen’ meegenomen worden.

Elke leerkracht geeft zelf invulling aan de ochtend. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen optocht te lopen.

Zwangerschapsverlof

Afgelopen woensdag 27 januari was voorlopig juf Esther haar laatste werkdag, ze is met zwangerschapsverlof gegaan. Eind februari hoopt ze haar tweede kindje te verwelkomen.

Maandag 13 juni zal ze weer op school terug zijn; op de maandagen in groep 5 en op de woensdagen in groep 1/2 B.

We wensen haar een fijne kraamtijd en heel veel geluk met de nieuwe baby!

Ateliers

Wij hebben ervoor gekozen om de ateliers op de donderdagmiddag te doen van 13.15 uur tot 14.40 uur.

Planning van de ateliers:

Ronde 1: 3 maart, 10 maart en 17 maart

Ronde 2: 14 april, 21 april en 12 mei.

U kunt zich natuurlijk nog steeds opgeven als u denkt een bijdrage te kunnen leveren.  Ook ondersteuning bij de ateliers is zeer welkom!

Studie- en klusdagen

Voor alle duidelijkheid: er komen twee studiedagen. Op  16 maart hebben we een Anne Frankstudiedag en op  29 maart een gezamenlijke studiedag van de Basis en Fluvius.  Op die twee dagen zijn de kinderen dus vrij.

Op zaterdag 12 maart organiseren  we een klusdag voor ons plein in samenwerking met NL Doet. U krijgt hier nog nadere informatie over.

Logopedie

Andere logopedische praktijk.

Met ingang van 15 februari zal u ons, Logopediepraktijk Elderveld, op school aantreffen.

Wij zijn al jaren gevestigd in Elderveld en starten nu een dependance op de Venlosingel.

Bij onze logopediepraktijk kunt u terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie. De hulpvraag van de cliënt is steeds ons uitgangspunt, waarbij we het belangrijk vinden om naar de mens in het geheel te kijken. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, kwaliteit, deskundigheid en samenwerking met andere zorgdisciplines.

Wij streven naar betrokkenheid en zorgvuldigheid. Deze kernwaarden dienen als maatstaf voor ons denken en handelen. We worden gezien en erkend als een kwaliteitspraktijk met een goede reputatie en hebben een krachtig netwerk en plezier in wat we doen.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Logopedie wordt vanuit het basispakket vergoed.

Met ingang van 15 februari 2016 zal onze collega Saskia Janssen, als zeer ervaren logopediste, kinderen op uw school gaan zien, die problemen hebben met spraak, taal, stem, gehoor, lezen/spellen en/of afwijkend mondgedrag.  Zij zal, in direct contact met u als ouder, informatie omtrent de onderzoeken en therapie uitwisselen. In voorkomende gevallen zal zij ook nauw contact onderhouden met de leerkracht van uw kind of de intern begeleider van de school, altijd na uw toestemming.

Kinderen, die al gewend zijn logopedie op school te ontvangen door een andere praktijk, kunnen vanaf 15 februari dit voortzetten bij Saskia.

U kunt ook uw kind zelf aanmelden bij ons door ons te mailen of te bellen: info@logopedieelderveld.nl  of 026-3813960.

Onze hoofdvestiging is: Wassenaarweg 5f, 6843 NX  Arnhem

Tot ziens in onze praktijk!

Namens het team van Logopediepraktijk Elderveld.

Sandra van Baaren & Arna Vennis-Wiers,

Saskia Jansen,

Stephanie Hansen-Bod,

Sofie Snijders.