Nieuwsbrief

Sportdag / 4 daagse

Afgelopen dinsdag heeft de hele school een sportdag gehad. Deze dag was georganiseerd door studenten van het Rijn-IJssel (CIOS). Voorop stond het sportief en vooral gezellig met elkaar bezig zijn. Gelukkig bleef het droog en was het ook niet te heet.

Ook hebben weer veel kinderen en ouders van de Anne Frankschool meegelopen in de avondvierdaagse. Met dank aan alle ouders en collega’s die enthousiast meelopen, uitdelen en /of inhalen. We staan er altijd behoorlijk hoorbaar ondanks naderend noodweer.

Viering 19 juni

Op vrijdag 19 juni is er weer een kinderpodium!. Dit kinderpodium zal deze ochtend in het teken staan van: ‘Anne Frank’s got talent’!
Om 11.30u bent u van harte welkom in de grote aula.
Aan dit kinderpodium doen deze keer de groepen 1/2a, 3b, 5 en 6/7 mee.
Komt u allemaal kijken? We hebben er zin in!!!

Bouwen

De kleuters zijn volop bezig met het project  ‘Bouwen’. Hiervoor vragen zij veel lege (schoongemaakte!) melk pakken. Graag inleveren bij de leerkracht.

Procedure nieuwe directeur

De eerste gespreksronde(interne vacature binnen de Basis) heeft geen geschikte kandidaat opgeleverd. Er is nu een externe procedure gestart. We hopen eind juni, begin juli een geschikte kandidaat gevonden te hebben.  Met behulp van een extern wervingsbureau is geïnventariseerd wat wij als team als de ideale directeur zien.   We houden u natuurlijk op de hoogte.

Formatie

De formatie is rond!

Wij hebben weer gekozen voor twee groepen 3. Het samengaan van de huidige groepen 3 in de nieuwe groep 4 zal voor de leerlingen niet echt nieuw zijn. Zij doen nu ook al veel samen.

In geval van een duo baan krijgt u nog te horen wie op welke dag voor de groep zal staan. Voor groep 6 moeten we nog 1 dag invullen.

1-2a       Annemiek en Miranda
1-2b       Viatrix en Esther
1-2c       Wendy en Anne
3a           Anne en Maaike
3b           Nienke
4             Mette en Miranda
5             Jeroen en Esther
6             Klaske
7/8         Charlotte

Dat betekent helaas wel dat we, naast Julia en Simone, ook afscheid moeten nemen van Ninouk en Milou.