Nieuwsbrief

Avondvierdaagse

Hierbij doen wij vast een vooraankondiging van de komende Avondvierdaagse van 2 t/m 5 juni. Nadere informatie volgt nog maar u kunt er misschien nu al rekening mee houden. We hopen weer op veel  enthousiaste support van ouders, net als in voorgaande jaren.

Social Sofa

Op koningsdag (vreemd woord toch…) is de Social Sofa officieel ‘onthuld’ door  wethouder Ine van Burgsteden. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt door vele wijkbewoners. Het is een in alle opzichten unieke bank!

Kamp

De kampdagen vinden dit jaar plaats van 27 t/m 29 mei. Wij gaan naar Velp naar een blokhut van de scoutinggroep ‘De Markesteen’. Er staan twee gebouwen tot onze beschikking.  Het ‘bovengebouw’ en het ‘benedengebouw’. Deze accommodatie ligt in een bosrijke omgeving en is  ingericht met toiletgroep, keuken en slaapvertrekken.

Ook dit jaar gaan we er weer een leuk kamp van maken, maar we willen niet teveel verklappen. Op de kamplocatie is een kampvuurkuil….. Verder is achter het ‘Bovengebouw’ de Emma-Piramide en zullen we verschillende sport- en spelactiviteiten gaan doen. We brengen een bezoek aan een zwembad en zoals elk jaar is er weer een overheerlijke barbecue. Natuurlijk is er ook tijd voor een ijsje of een frietje. We hopen op mooi weer!

Sport

Er zijn, naast de avondvierdaagse, nog meer sportevenementen in aantocht.

De sportdag voor groep 8  vindt dit jaar plaats op dinsdag 19 mei 2015.  Papendal Events organiseert de dag in samenwerking met de Vakgroep bewegingsonderwijs, ROC A12 en Sportbedrijf Arnhem de sportdag. Tijdens deze dag komen sporten aan bod zoals BMX, Golfen, Boogschieten, Mountainbiken, Schermen en Pannavoetbal maar ook Beeball, Handbal en Frisbee. Elke groep krijgt over de gehele dag 4 clinics, 2 in de ochtend en 2 in de middag.

Op 20 mei vindt op de velden van ESA op Rijkerswoerd het schoolvoetbaltoernooi plaats voor de jongens van de groepen 4 en 5. De jongens die meedoen krijgen hierover via de mail informatie. In ieder geval moeten zij op 20 mei om 12.30 uur verzamelen bij de kantine van ESA op Rijkerswoerd.

BHV

Ook fysiek maar met een heel ander doel is de BHV training voor een aantal collega’s op 20 mei. Hierheen gaan: Wendy, Ninouk, Jaap.

Agenda

02-05 t/m 17-05 meivakantie
19-05 Sportdag Papendal gr 8
20-05 Schoolvoetbal jongens 4, 5
25-05 Vrij Pinksteren
02-06 t/m 05-06 Avondvierdaagse