Nieuwsbrief

Kunstproject

Er ontstaan deze weken onschatbare juweeltjes in de klassen. Niets kitsch, alles kunst!  De kunstbeschouwingslessen in alle groepen spreken  enorm aan. Onder leiding van een kunstenares, Jacky, is gewerkt met papier maché in de groepen 4 en 5, in de groepen 1- 3 worden collages gemaakt met de deskundige hulp van Esther Dekker (een moeder van onze school) en in de groepen 6 -8 zijn graffiti werkstukken gemaakt. Op de afsluiting tijdens het pleinfeest kunt u voor een schappelijke prijs de mooiste objecten aanschaffen.

Poster

Vandaag  krijgen alle kinderen een raamposter mee voor het pleinfeest op 20 maart.

Wilt u deze poster misschien  thuis duidelijk ophangen zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken?

Luizencontrole

In de praktijk blijkt dat onze luizenouders het bovenmatig druk hebben met het controleren van alle leerlingen. We willen voor volgend schooljaar de opzet veranderen.

Voor iedere groep zoeken we vier ouders die bereid zijn de kinderen in  ‘hun’ klas na iedere vakantie te controleren.

Bij de klassen komt een lijst te hangen waarop u zich alvast kunt aanmelden hiervoor. Wij rekenen op uw hulp.

Dagje basisschool

Op 18 maart is er weer een Dagje Basisschool, bedoeld voor ouders van jonge kinderen die op deze dag een kijkje kunnen nemen op de drie scholen in de wijk.  Mocht u mensen kennen die op zoek zijn naar een school, stel ze dan even op de hoogte.

Studiemiddag

Vrijdagmiddag 6 maart (vandaag) heeft het hele team een studiemiddag. Wij gaan ons onder leiding van een extern bureau verder bekwamen in het analyseren van toetsgegevens en het opstellen van groepsplannen en -overzichten.

Sportkleding

Wij missen nog een groot aantal sportshirtjes en –broekjes. Heeft u nog een oranje Anne Frankshirt thuis en/of een zwart sportbroekje, wilt u deze dan zo spoedig mogelijk op school inleveren.

De kleding hoeft niet gewassen te worden en kan worden  ingeleverd bij de leerkracht of in de witte wasmand bij de personeelskamer.

Thema avond

Helaas moeten we de thema avond annuleren. Na twee dringende oproepen hebben we acht aanmeldingen. Heel jammer voor diegenen die zich wel hebben opgegeven. Helaas…….