Nieuwsbrief

Nationale voorleesdagen

Op dinsdag 27 januari wordt er in het kader van de Nationale Voorleesdagen een voorstelling verzorgd door duo Pat en Pet,  gebaseerd op het prentenboek van het jaar: “Boer Boris” van Ted van Lieshout.

Alle groep 1-2 leerlingen van de brede school,  kinderen van peuterspeelzaal Moriaantje en kinderen van kinderdagverblijf Partou gaan hier naartoe. Er is voor gekozen om ‘gemixt’ naar de voorstelling te kijken in de zaal van het Startblok.

Voor onze eigen school hebben we afgelopen donderdag  boer Nijhof op bezoek gehad die voor heeft gelezen.   Ondanks of dankzij het onvervalste Achterhoekse accent was dit een zeer geslaagde promotie voor voorlezen. Boer Nijhof: Bedankt!

En ook u blijft natuurlijk voorlezen thuis….!

Plakkers gezocht.

Vorige week is de social sofa geplaatst in een tent op het schoolplein, waar straks (met verwarming!)  gemozaïekt kan worden. Vanaf 9 februari willen we echt van start gaan met het beplakken van de nu nog kale bank.

We hebben inmiddels een grote groep plakleiders bij elkaar die op de doordeweekse ochtenden en op de woensdagmiddag groepjes plakkers  willen begeleiden.
Wie wil een ochtend helpen plakken? Er komen intekenlijsten te hangen bij de klassen en op de tent. Geeft u zich op voor een ochtend? Schrijf de datum erbij en via het white board, dat we bij de tent plaatsen, kunt u zien wie er wanneer ingepland zijn.

Bruid

Juffrouw Maaike van groep 3 gaat op 14 februari trouwen met Gerbrand. Zij viert het heugelijke feit een dagje eerder in de klas op de 13e.

Enquête

Wij hebben tot nu toe ongeveer 50 ouder- enquête formulieren  ontvangen. Voor een zo breed mogelijk beeld hebben we alle formulieren  nodig. Als u het nog niet gedaan heeft, dan graag alsnog volgende week inleveren. Het is een kleine moeite………..

Kalender

27-01-15 Voorstelling Boer Boris gr 1-2
03-02-15 Rapporten mee
10-02-15 Rapportavond / adviesgesprekken gr 8
14 -02-15 Huwelijk juf Maaike
14-02 t/m 22-02 Voorjaarsvakantie