Nieuwsbrief

Besteding sponsorgeld

Met de sponsorloop eind vorig schooljaar hebben de kinderen dusdanig veel geld opgehaald dat wij hier niet alleen 250 prachtige sport-shirts van hebben kunnen realiseren, maar eveneens 200 bedrukte veiligheidshesjes hebben besteld. Wanneer we alles binnen hebben, zullen deze aan u en de kinderen gepresenteerd worden.

Van het geld dat nu nog over is, zullen er materialen gekocht worden die gebruikt kunnen worden voor en door de kinderen op school tijdens diverse activiteiten, zoals de avond4daagse, kerst en het buitenspelen. Ook het Anne Frankparlement heeft hier een stem in. Als u over de besteding van het sponsorgeld vragen heeft, kunt u bij de ouderraad terecht.

De leerlingen van de Anne Frankschool lopen er in elk geval bij sportevenementen en uitstapjes weer netjes èn herkenbaar bij, waarvoor we u allemaal nog hartelijk willen bedanken!

Fotowedstrijd

Aan het begin van het schooljaar hebben wij gevraagd aan kinderen om een vakantiefoto mee te nemen. De actie was een groot succes, de hele school hing vol met prachtige foto’s.

De leerlingenraad gaat de meest bijzondere foto uitkiezen tijdens de volgende leerlingenraad op 25 oktober. Wij zullen dan de winnende foto in de daarop volgende nieuwsbrief bekend maken.

Zwemmiddag

Woensdag 15 november organiseert Sport Arnhem weer de jaarlijkse zwemmiddag in de Koppel. Leerlingen vanaf groep 5 die hier interesse in hebben kunnen deze datum vast noteren.

Het gaat deze middag om zwemwedstrijden waarbij 25 en/of 50 meter wordt gezwommen. Hierbij komen de volgende technieken aan bod: schoolslag, rugslag en vrije slag. Ook maken de leerlingen nog kennis met waterpolo.

Verdere informatie hierover volgt nog.

Oproep van de ouderraad

Wij zijn op zoek naar grote hoge pannen die op een elektrisch plaatje kunnen.

Tevens kunnen wij altijd in goede staat zijnde kerstversiering en kunstkerstbomen gebruiken.

Heeft u deze en wilt u ervan af, dan zouden wij het graag in ontvangst willen nemen.
U kunt dit inleveren bij de leerkracht.
Alvast bedankt.

Sprookjesfestival

Het sprookjesfestival is weer in aantocht. Van 14 tot en met 22 oktober. In de stad Arnhem zijn talloze activiteiten die u kunt ondernemen. Voor het programma verwijzen wij naar de volgende site. www.sprookjesfestival.nl

Jeugdland

Jeugdland heeft diverse sport- en spel activiteiten in de herfstvakantie. Op www.jeugdland.nl leest u er van alles over.

Kersthulp gezocht!

Voor ons kerstfeest van dit jaar zijn wij op zoek naar hulp! Het gaat hierbij om de organisatie van het feest, het voorbereiden, boodschappen doen, alles klaarzetten op donderdag 21 december, etc. Wilt u bij de leerkracht van uw kind aangeven of u ons kan ondersteunen en wat u dan voor ons zou kunnen betekenen? Wij horen graag dit vóór 1 november van u.

Groet, de kerstcommissie

Herfstvakantie

Volgende week is het herfstvakantie. Het weer bereikt zomerse waarde. Geniet ervan.

Fijne vakantie!