Nieuwsbericht

Carnaval

Vanmorgen zijn alle kinderen verkleed op school gekomen. De schitterendste outfits waren te bewonderen.

Aan het eind van de ochtend vond de verkiezing plaats van mooiste / leukste/ opvallendste verkleding. In iedere klas werd een prijsje uitgereikt. Tot slot in optocht door het park.

Even voorstellen…

Een nieuw gezicht in groep 6/7

Via deze weg wil me graag aan u voorstellen. Ik ben Milou Kolk, 31 jaar en woon in Arnhem. In 2007 ben ik in Utrecht gestart als leerkracht en ik heb daar drie jaar met veel plezier gewerkt. Al die tijd heb ik in Arnhem gewoond en omdat het reizen mij te veel werd heb ik er vervolgens voor gekozen om in Arnhem te gaan werken. Ondertussen werk ik al vier jaar voor De Basis en ik heb hierdoor al heel wat scholen in Arnhem gezien. Ik vind het erg leuk om iedere keer weer een nieuwe school te bezoeken, een nieuwe uitdaging aan te gaan en iets moois op te bouwen met een groep.
Inmiddels ben ik er nu twee weken en ik heb het erg naar mijn zin. Tijdens het vervangen van Juffrouw Esther hoop ik op een erg leuke en leerzame periode voor mezelf en vooral ook voor de kinderen.
Na schooltijd houd ik mij vooral bezig met koken en bakken. Dit tot grote vreugde van mijn grote liefde. Ik lees geen romans, maar kookboeken en probeer alle overtollige kilo’s die ik eraan eet er in het weekend weer af te lopen.

Schoolproject:  bouwmateriaal gezocht!

De start is op 2 maart. .

Tijdens het project ‘kleurrijke kunst’ willen we in de bouwhoek in groep 1-2b fantasievolle huizen bouwen, geïnspireerd door het werk van beroemde kunstenaars zoals Gaudi en Hundertwasser.

Daarvoor zijn we op zoek naar ongebruikelijk bouwmateriaal om de gewone blokken aan te vullen.

We denken bijvoorbeeld aan:

- lege blikken (schoon, etiket eraf)
- stukken PVC buis, dik en dun
- oude cd’s
- kokers (geen wc rollen)
- kiezelstenen, grotere keien (graag even schoon gespoeld)
- plankjes, latjes, stukken hout (beetje recht, geen splinters of spijkers)
- dikke takken / stammetjes in plakken gezaagd
- stukjes vloerbedekking, tapijt, linoleum

Als U bruikbaar bouwmateriaal heeft kunt U het inleveren bij groep 1-2b.

Alvast bedankt!

Ouder- en inloopochtend

Op 25 februari organiseren we weer een ouderochtend. Ditmaal is het onderwerp ‘Gezonde voeding’ waaronder ook traktaties.  Wij stellen uw mening zeer op prijs.  traktaties, etc.

Op 27 februari is er een inloopochtend in de groepen van 8.30 tot 9.00.

Social Sofa

De sociale bank vordert gestaag. Een prima temperatuurtje in de tent. Gezellig contact en lekker creatief bezig! Wat wil je nog meer!? Als het u een keer leuk lijkt: kom gerust een uurtje plakken!

Kalender

25-02 Ouderochtend met Julia
27-02 Inloopochtend
02-03 Start schoolproject

Wij wensen iedereen een hele prettige vakantie!!

Tot 23 februari