Nieuwsbrief

 

Paasontbijt

Vanochtend hebben alle kinderen genoten van een heerlijk paasontbijt. In alle klassen stond een heerlijk ontbijt klaar en als klap op de vuurpijl heeft de paashaas bij de kleuters ook nog mandjes met chocolade eieren gebracht.

Vakantie activiteiten

In de vakantie worden er weer allerhande activiteiten in de buurt georganiseerd. (Zie ook de bijlagen).

 

Jeugdland meivakantie activiteit in Elderveld: het WK Spelderveld !!

Datum: donderdag 1 mei

Tijd: 12.30 – 15.00 uur

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

 Op donderdag 1 mei is het weer zover. Jeugdland organiseert in Sporthal Elderveld weer een leuke activiteit:  het WK Spelderveld.
Er komen veel verschillende sporten aanbod. Zo kan je dribbelen en scoren als een echte basketballer, maar ook je skills laten zien tijdens een potje voetbal. Maar er is meer……test je sportkennis bij de sportquiz en laat je schminken als je favoriete sporter of win met touwtjetrekken. Aanmelden en betalen doe je op de middag dat je komt sporten. De kosten bedragen €2,- Als je komt sporten neem dan je sportkleren en zaalschoenen mee. De activiteiten worden georganiseerd door Jeugdland: een samenwerking van Stichting Jeugdland, Rijnstad, Kinderopvang SKAR en Sportbedrijf Arnhem.

Bezoek!

Afgelopen week hebben enkele groepen héél bijzondere logés gehad. ‘Sem & Gijs’, ‘Binkie & Roos’, ‘Maandag & Woensdag’, ‘Buurman & Buurman’ en … hebben sinds maandag gelogeerd in de groepen 1/2, 3 en 5/6. We hebben heerlijk met de kleine kuikentjes geknuffeld, we hebben voor ze gezorgd en nóg meer geknuffeld. Donderdag was het tijd om afscheid te nemen van onze kleine vriendjes. Gelukkig hebben we de foto’s nog… J

Dagje Basisschool

Het dagje basisschool op woensdag 16 april  is bezocht door ongeveer 15 ouders. Zij hebben de drie scholen bezocht en wij hopen dat zij op die manier een goede schoolkeus kunnen maken.

Studie ochtend

Op dinsdag 6 mei vind de tweede helft van de studiedag van de basis plaats. In ons geval betekent het dat wij ’s morgens een aantal collega’s van andere scholen op bezoek krijgen. Wij zijn een paar weken geleden naar andere scholen geweest. Het doel is om kennis te nemen van de werkwijze van collega-scholen. Altijd verhelderend om bij collega’s in de keuken te kunnen kijken.

Entree toets

De leerlingen van groep 7 zijn de afgelopen week hard aan het werk geweest met de Cito entree toets. De bedoeling van deze toets is om in kaart te brengen welke onderdelen nog nader aandacht behoeven in groep 8. Volgend schooljaar evalueren we de afname van deze toets.

Formatie

We zijn druk bezig met de indeling en formatie van volgend schooljaar. We weten inmiddels dat we starten met twee kleutergroepen en twee groepen drie. Verder 4, 5, 6/7 en 8. Dit heeft te maken met de in- en uitstroom van leerlingen, verhuizingen, enzovoort.  De indeling van de collega’s is nog niet helemaal bekend. Ieder jaar ziet er weer net even anders uit.

Kamp

Op 14, 15 en 16 mei gaan de groepen 6, 7 en 8 op kamp. Groep 6 en 7 één nacht, groep 8 twee nachten. Dit jaar gaan we naar Velp.
We hopen natuurlijk op heerlijk weer. Aan de locatie zal het niet liggen!

 

Wij wensen iedereen een hele prettige mei vakantie toe!

Agenda

t/m 5 mei Vakantie
6 mei Weer naar school
14 t/m 16 mei Schoolkamp